Hautakivet ja muistomerkit


Hautamuistomerkki tai tutummin hautakivi, on valinta, jota kannattaa miettiä hetken aikaa. Hautakiveen kaiverretaan tai lisätään kohokirjaimin tai laattana yleisimmin vainajan nimi sekä syntymä- ja kuolinaika. Lisäksi hautakiveen voi sijoittaa symboleja, joista tutuimpia ovat esimerkiksi linnut, enkelit ja seurakuntaan kuuluvilla risti. Nykyisin hautakivessä ovat mahdollisia myös valmis paikka lyhdylle.

Valmiille hautapaikalle, jossa on hautamuistomerkki valmiina, voidaan tehdä uusi kaiverrus tai laatta, joka kiinnitetään suoraan hautakiveen.

Käytämme ohjelmaa, jonka avulla suunnittelemme hautakiven ja esitämme teille luonnoksen ennen lopullista tilausta. Hautamuistomerkki pystytetään paikoilleen sulan maan aikaan. Kun muistomerkki asennetaan, saatte siitä tiedon.

Kauttamme saatte myös vanhojen hautamuistomerkkien entisöinnin, johon kuuluu mm. hautakiven puhdistus ja kaiverruksien kunnostus.

Kivilähde

Kivilähde - Kaavin Kivi Oy on perustettu vuonna 1989 ja on tunnettu hyvästä palvelustaan sekä yksilöllisistä ja kauniista hautamuistomerkeistään sekä laadukkaista kivituotteistaan.